Warning: Your browser (Internet Explorer) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Click here to Learn how to update your browser.

Beastro

Branding, Environment Design & Photography | Concept, Branding, Interior Design, Installation and fit-out.

Night and day. Jekyll and Hyde. Meat and veg. There’s two sides to everything – and the same can be said of Beastro.

The order
A butcher, a baker and a chef. Three passionate foodies each steeped in experience, tradition and craftsmanship. After winning a space in Spinningfields’ Leftbank development following an intense competition, Beastro came to us with a unique and exciting challenge - to create both a brand and a restaurant that are contemporary and adaptable.

Focusing on the team's street food origins and combining tradition with innovation, we created a brand that conveys the holistic approach to food they all share and built a space centred around their currency – meat.

Putting meat on the bones
Taking shapes and patterns inspired by butchery and combining them with an organic colour palette made up of greens, browns and pinks, we were able to create a cohesive yet flexible brand. But it was also important to Beastro that the brand could adapt to both the daytime and evening dining experience.

We designed a multi-functional logo that can be flipped upside down from a capital B to a lowercase b. Day to night. This design allows for a distinction between the bold ‘grab and go’ nature of the daytime service, and the bespoke, stylish approach toward evening dining. 

With a rustic farmhouse feel, coupled with in-house photography and their trusted tools taking centre stage, we were able to create a space that is an extension of the Beastro ethos. Fleshing out the design concept by building the restaurant in virtual reality allowed them to experience the space first-hand throughout the design process, visualising every square inch as it evolved.

To garnish
Finally, bespoke furniture and lighting added the final touches. A feature wall was created with white plates placed and accented with copper – an ode to the owners’ own collection of serving plates, allowing their story to be told in contemporary surroundings.

Looking for effective brand experiences that are refreshingly different?

Call UsEmail Us